Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
"Temperovací přístroj na rozpuštění a ohřev čokolády na 60 ° C. Přístroj je vybavený odnímatelnou nádobou z nerezové oceli a víkem. Nádoba s čokoládou se zahřeje na dně a bocích, aby byla zajištěna rovnoměrná teplota. Regulace teploty probíhá za pomoci termostatu 230V / 80W, je plynule nastavitelná až do 60 ° C. Kapacita nádoby je 1,5 l. Nádobu i víko lze mýt v myčce nádobí. Temperovací přístroj na čokoládu najde uplatnění při všech větších rodinných nebo dětských oslavách.
Materiál: kov/nerezová ocel
Rozměry základny: 23 x 23 cm Rozměr základny: 25cm x 20cm. Rozměr nádoby: 14cm x 15cm, hloubka 15cm.Stadter je německa společnost a veškeré výrobky pocházejí z Německa.