Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
Milky Cream představuje jedinečný produkt ke ztužení mlékárenských výrobků - tvarohu, zakysané smetany, jogurtu. Je naprosto odlišný od KARIN a jiných ztužovačů. Připravuje se za studena, používá se ihned nebo se nechá odležet do druhého dne. Vzniklý krém lze zpracovávat roztíráním na roládový plát, plněním do dortových ráfků nebo plechů s okrajem nebo k tvorbě pohárů.
Dávkování: 280g Milky Cream rozmícháme s 670g zakysané smetany 15% tuku a šleháme 5 minut. Náplň rozetřeme na vychladlý korpus (20x30cm) a poklademe ovocem. Necháme v lednici ztuhnout. Vychladlý výrobek můžeme zalít uvaženým Trigelem.