Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod »  Suroviny » MACARONMIX 22%mandlí směs na výrobu makronek


        

MACARONMIX 22%mandlí směs na výrobu makronek

500g

novinka

 

naše cena bez DPH: 82,61 Kč
naše cena s DPH (15 %):
95,00 Kč

do košíku:
  ks  
  • Sypká směs na přípravu makronek, lze barvit potravinářskou barvou
  • Hmotnost: 0,5 kg
  • Složení: cukr, mandle 22%, pšeničný škrob, sušený vaječný bílek, olej rostlinný (řepkový),emulgátory: E472b, E477, glukozový sirup sušený, sušené odstředěné mléko, sůl, E415 (zahušťovadlo)
  • Alergie info: obiloviny obsahující lepek(tj.pšenice,žito,ječmen,oves,pšenice špalda,kamut nebo jejich hybridní odrůdy)a výrobky z nich, glukozového sirupu vyrobeného z ječného škrobu a obilovin používaných k výrobě destilátů nebo lihu zemědělského původu pro lihoviny a jiné alkoholické nápoje, vejce a výrobky z nich, může obsahovat stopy sojových bobů a výrobků z nich, mléko a výrobky z něj(včetně laktozy), suché skořápkové plody (tj.mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy,pistácie....)
  • Výživové hodnoty ve 100g výrobku: Energetická hodnota 1914kJ/456kcal, tuky 14,46 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,22 g, sacharidy 72,84 g z toho cukry 64,46 g, vláknina 2,45 g, bílkoviny 7,44 g, sůl 0,14 g
  • Suroviny k přípravě: 500g Macaronmix + 100g vody
  • Návod na použití: suroviny mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu 5 min. Sáčkem s hladkou trubičkou nastříkáme na plech pokrytý silikonovým plátem cca 120 makrónků (přibližně 10 g těsta) a necháme schnout cca 1 hod. Pečeme cca 25 min. při 140-150°C.
  • Náplň: Máslo pokojové teploty smícháme se směsí a ochucovací pastou (např.Compound)...či jinou, my doporučujeme Mascarpone smíchat s jakoukoliv ochucovací pastou....
  • Kompletace: vychladlý makronek plníme náplní (4 g) a přiklopíme druhým makronkem

Výrobce : ZEELANDIA