Pistáciový krém Karina do dortu či jiných cukrářských výrobků Karina je již připravená sypká směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů s příchutí višně. Tato směs je ideální k ochucení a ztužení lehkých cukrářských krémů připravených ze živočišné šlehačky, rostliných krémů nebo másla. Všechny tyto varianty mají příjemnou chuť a vůni po zralých a nepražených pistáciích. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. Řez cukrářských výrobků je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.
Postup na přípravu máslového pistáciového krému
500g směsi, 250g pitné vody, 250g másla
1000 g směsi, 500 g pitné vody, 2000 g šlehačky nebo rostlinného krém
Složení: cukr, rostlinný olej, sušené mléko, glukózový sirup, modifikovaný škrob (E1414), sušená syrovátka, aroma, rostlinný tuk, zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), barvivo (E141, E150c, E101), regulátor kyselosti (E341), pšeničná mouka.
Hmotnost: 500g